Monthly Archives: November 2013

14Nov/13

Ta hand om ditt husdjur

Alla som har haft en husdjur någon gång vet att det blir en fullvärdig familjemedlem snabbt. Oavsett om det är en hund, katt eller annat husdjur är det viktigt att ditt husdjur får vara friskt och må bra. Men som med alla djur och människor så händer det ibland att de blir sjuka och måste uppsöka vård. Det är då viktigt att det blir en klinik som kan ta hand om ditt djur på bästa sätt. Ta reda på vart ditt husdjur har för problem och kunna lösa dem. För ingen vill väl se sitt husdjur lida?

Bor du Stockholmsområdet rekommenderas Djurkliniken i Roslagstull som är en djurklinik som klarar ta hand om ditt husdjur oavsett om det är en hund, katt, orm, fågel eller gnagare. De är specialister och har den utrustningen och miljön för att kunna ge ditt djur den vård som behövs. Om du tror att ditt djur mår dåligt så tveka inte att åka in med djuret i tid till veterinären så att de kan behandlas så snart som möjligt.

05Nov/13

Hemservice när du har ont om tid

901030_62568007Med ett eller flera barn och mycket arbete att stå i finns det inte mycket tid över till att städa, diska, tvätta och göra alla de hushållssysslor som förväntas skötas av oss föräldrar dag ut och dag in.

Då är det inte något att skämmas över att ta inhjälp i form av hemservice/städservice för att frigöra lite tid till att umgås med dina egna barn. Det finns många företag som idag erbjuder detta till ett så pass billigt pris att det blir mer och mer vanligt med framförallt hemservice.