Homeparty med chokladprovning

Ska komma med ett roligt tips på vad du kan göra om du vill hitta på något roligt i hemmet med dina vänner. Homeparty vet ni nog alla vad det är för något och det finns ju alla typer nu för tiden. Det finns ju de klassiska med tupperware-produkter, men också sexleksaker eller så kan man ju ha ett homeparty med en politiker, som kommer hem och pratar om politik. Men jag ska tipsa om chokladprovning!

Företaget Chocobean erbjuder chokladprovning i Stockholm. En chokladprovning innebär att företaget kommer hem till dig och pratar om kakao-odling, chokladtillverkning och kuriosa om choklad. Det viktigaste är ju dock ändå själva provningen och under en provning får man som deltagare testa sju bitar kvalitetschoklad, inklusive en pralin. Under provningen får man veta varför choklad smakar olika och på vilket sätt bra choklad kan vara nyttig för dig.

En chokladprovning kan också bokas av företag som aktivitet på en kick-off eller företagsfest.

Choklad

En provning tar drygt en timme att genomföra och jag kan verkligen rekommendera en sådan! Christina på Chocobean är verkligen kunnig och duktig på området och ger valuta för pengarna. Det allra bästa tycker jag också är smakmatchningen mellan choklad och dryck som Christina kan hjälpa till med.

Så besök Chocobeans hemsida för mer information om chokladprovning i Stockholm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>