Läxhjälp

Hur man kan bli bättre på det här med läxor
Många barn i dagens samhälle ligger efter med läxorna.  Tyvärr är det faktiskt så. Vad det beror på kan såklart variera ganska rejält. Men en orsak som har börjat sticka ut är just det här med läxhjälpen. Vem hjälper ditt barn med läxorna? Många barn idag har en bunt med läxor hemma, men varken orken eller lusten att göra dem. Och när dom väl sätter sig ner för att börja jobba så vet dom inte riktigt vad dom ska göra. Det är här som läxhjälpen kommer in, det finns många föreningar och fritidsgårdar där du kan få hjälp med läxorna. Men det bästa är väl egentligen att få hjälp hemma av föräldrar som älskar att inspirera och uppmuntra sina barn till bra studier.